Syntraal heeft samen met Deltares en KWR Water de WarmingUP-viewer ontwikkeld, waarin de complete potentie van aquathermie in Nederland is opgenomen.

De warmtepotentie van het oppervlaktewater, het afvalwater en het drinkwater is hiermee compleet in beeld gebracht. Een prangende vraag was om ook analyses uit te kunnen voeren. Voor de TEO-potentie was deze mogelijkheid er al en nu hebben wij hem ook voor de TEA-potentie toegevoegd.

Een handige tool, die direct inzicht geeft in de bronnen en welke bijdrage zij leveren aan jouw project. Je selecteert eenvoudig het gebied dat je wilt analyseren. Eventueel pas je de afstand van de aquathermiebron tot jouw afnemer aan en ook het scenario kun je zelf kiezen. De tool rekent vervolgens binnen enkele seconden voor je uit wat de TEA-potentie is, hoeveel panden zich in jouw zoekgebied bevinden, wat de warmtevraag is en welke deel van deze warmtevraag door de TEA-bronnen ingevuld kan worden. Als je vervolgens het rapportje download, zie je precies welke bron wat kan leveren.

Ben je benieuwd en wil je graag een korte demo van de tool? Bekijk dan het onderstaand filmpje. Wil je meer info? Neem dan contact met ons op via aquathermie@syntraal.com.