BIJ/Syntraal de netwerkorganisatie van zelfstandige ondernemende professionals in vaste dienst.

BIJ/Syntraal hebben de professionals passie voor techniek, duurzaamheid, klimaat en energie in projecten en processen. Professionals die actief zijn in en bij een breed scala aan opdrachtgevers, variërend van overheden, opdrachtnemers en bedrijfsleven die werken aan onze toekomstbestendige bebouwde omgeving.

BIJ/Syntraal is er op gericht om obstakels weg te nemen die jouw persoonlijke groei, ontwikkeling en ondernemerschap als professional belemmeren.

Jouw persoonlijke ontwikkeling is onze ontwikkeling als BIJ/Syntraal.

BIJSyntraal

De engineers & consultants van Syntraal zijn actief in:

SDG 6
SDG 7
SDG 9
SDG 11
SDG 12

Kennisprofessional in vaste dienst 

Syntraal

Syntraal heeft ongeveer tachtig mensen in vaste dienst. Dat zijn onze kennis professionals die vanuit het veilige nest Syntraal bij zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers werken in projecten, processen en programma’s van concept tot realisatie.

Onze kennis professionals zijn veelal opgeleid binnen projectorganisaties en hebben kennis en ervaring op het gebied van techniek, duurzaamheid, milieu, energie(transitie), veiligheid, omgevingsmanagement, communicatie, bouwbegeleiding en toetsing. Heb jij een ander talent? Ook dan komen we graag met jou in contact!

Als werkgever

Kom je bij ons in dienst dan sta jij centraal en maak je deel uit van onze community. Binnen de community zijn wij samen constant op zoek naar uitdagingen die impact weet te creëren voor een mooier, duurzamer, veiliger en sociale leefomgeving.

Onze talentontwikkelaars begeleiden je hierbij. Ze kijken naar je drijfveren, ambities en talent en stimuleren je op een gezonde manier competitief en ontwikkelingsgericht te presteren.

Persoonlijke ontwikkeling

Syntraal zet sterk in op persoonlijke ontwikkeling. Want door het volgen van je ambities ontdek je steeds nieuwe talenten.

Het is onze passie om je te helpen ontdekken wat jouw drijfveren zijn en wat jij daarmee wil bereiken in het leven. Omdat jij uitdagingen met impact aangaat voor een mooier, duurzamer, veiliger en sociale leefomgeving, biedt Syntraal jou passende begeleiding. Wij leren nu eenmaal veel van én met elkaar. Daarom komen we regelmatig samen. Ook naar wensen voor persoonlijke ontwikkeling op individueel niveau kijkt Syntraal met je mee.

Veiligheid

Syntraal heeft als doelstelling dat iedere professional een veilige, geschikte en gezonde werkplek heeft binnen de eigen organisatie en de organisatie van onze opdrachtgever(s).

Veiligheidsbewustwording wordt binnen Syntraal actief gestimuleerd door het management in samenwerking met alle collega’s. Hierdoor kennen wij een open veiligheidscultuur die leidt tot een minimaal aantal incidenten.

Bekijk hier onze vacatures

Wil je meer weten?

Matthijs en Lowie staan voor je klaar!

Profielfoto Matthijs Bakker -Achtergrondloos

Matthijs Bakker
Expeditie Directeur BIJSyntraal

“Neem contact op met mij als je meer wilt weten over het werk als Kennis Professional”

M +31 6 517 08 269
matthijs.bakker@syntraal.com

Lowie-plat

Lowie Huis in ’t Veld
Expeditie leider Tender en Raamcontracten

“Bent u onze volgende samenwerkingspartner? Neem contact met mij op. Ik deel graag onze visie”

M +31 6 136539 60
lowie.huisintveld@syntraal.com