Ook de komende vier jaar ondersteunen Syntraal, Innocy en Paltrock Rijkswaterstaat op het gebied van veiligheid in de breedste zin van het woord. De combinatie schreef zich opnieuw succesvol in voor het Raamcontract Integrale Veiligheid.

De afgelopen vier jaar adviseerde de combinatie Syntraal, Innocy en Paltrock Rijkswaterstaat ook al bij de uitvoering van diensten ten behoeve van integrale veiligheid rondom project- en procesbeheersing. “Mooi dat we dat nu vier jaar mogen continueren”, zegt Theo van der Horn, raamcontractbeheerder bij Syntraal. “Het gaat om een breed pallet aan veiligheidsaspecten die voor Rijkswaterstaat relevant zijn in de voorbereiding, contractvorming en realisatie van nieuwbouw-, uitbreidings- en onderhoudsprojecten. Zowel aan de ‘droge’ als ‘natte’ kant en van documentatieonderzoek tot veiligheidscontroles op locatie. Dat vraagt om verschillende deskundigheid en die kunnen wij samen met Innocy en Paltrock leveren.”

Bewezen meerwaarde
De meerwaarde van de combinatie heeft zich de afgelopen vier jaar zeker bewezen. In die periode heeft de combinatie maar liefst achttien aanbestedingen gewonnen, waaronder de verruiming van de Twentekanalen, de aanleg van de tweede Sluiskolk in Eefde, de versterking van de Houtribdijk, de aanpak van knooppunt Hoevelaken en de ondersteuning van A- en B Teams Wegen en Waterwegen. Gezien de omvang en duur lopen diverse projecten nog door. “Rijkswaterstaat is zeer tevreden over de samenwerking met onze combinatie. We zijn een ijzersterk team en zijn blij deze succesvolle samenwerking voort te zetten in dit nieuwe raamcontract.”

Uitgebreide expertise
De combinatie Syntraal, Innocy en Paltrock beschikt over middelbaar en hoger veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten en Safety Health & Environment (MoSHE) managers. “Met onze expertise kunnen we Rijkswaterstaat op alle dertien veiligheidsdomeinen ondersteunen. Van arbeids-, verkeers- en tunnelveiligheid tot constructieve veiligheid. Ook leveren we deskundigheid op het gebied van Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E), gevaarlijke stoffen en verontreinigingen.”

Ben jij ook een gepassioneerde professional op het gebied van integrale veiligheid? Neem dan gerust contact met ons op door een mailtje te sturen naar Theo van der Horn of Robert Bakker. Wellicht kunnen wij elkaar versterken in dit mooie vakgebied dat bijdraagt aan een veiliger Nederland.