Op woensdag 22 februari 2023 heeft Syntraal de Raamovereenkomst voor de inhuur van civieltechnisch personeel ondertekend op het gemeentehuis van Apeldoorn. Syntraal B.V. heeft samen met combinant Lybrae Nederland B.V. de raamovereenkomst verworven die een verwachte looptijd heeft van maximaal vier jaar.

De gemeente Apeldoorn heeft een duidelijke visie met concrete doelstellingen. Vakmanschap, Innovatiekracht, Betrouwbaar en Samenwerking zijn de kernwaarden waarmee de doelstellingen behaald moeten worden. De gemeente Apeldoorn is dan ook altijd op zoek naar betrouwbare partijen die kwalitatief goede professionals leveren op het gebied van civiele techniek om samen te werken aan het Apeldoorn van morgen.

Syntraal mag hier samen met combinant Lybrae Nederland en enkele gespecialiseerde onderaannemers Fijzel, StadLandWater en Concreet Projectmanagement een bijdrage aan leveren. Dienstverlening die ons op het lijf is geschreven. Door het bundelen van onze krachten, ervaringen en netwerk bieden wij de professionele invulling die volledig aansluit bij de eisen en wensen van de gemeeente Apeldoorn.

“De combinatie Syntraal en Lybrae Nederland B.V. is de partner voor civieltechnisch personeel in de GWW”, zegt Lowie Huis in ’t Veld, raamcontractbeheerder bij Syntraal. Het gaat om diverse functies waaronder Technisch projectleiders, Projectsecretarissen, Werkvoorbereiders, Directievoerders, Kostendeskundigen alsmede vakspecialisten voor ondermeer ‘groen’, ‘grijs’, ‘mobiliteit’, ‘OV’, ‘VRI’ en ‘K&L’.

“De kracht van de combinatie Syntraal en Lybrae  is dat wij beschikken over een breed pallet aan eigen professionals, maar tegelijkertijd ook een groot netwerk. Met gepaste trots zijn wij dan ook inmiddels gestart met deze mooie raamovereenkomst!

Ben jij of ken jij die gepassioneerde professional op het gebied van civiele techniek? Neem dan gerust contact met ons op door een mailtje te sturen naar Lowie Huis in ‘t Veld (lowie.huisintveld@syntraal.com). Wellicht kunnen wij elkaar versterken in dit mooie vakgebied en daarmee een bijdrage met impact te leveren aan een schone, veilige en duurzame gemeente!