Syntraal stimuleert talent en passie. Binnen en naast het werk. Daarmee onderscheiden wij ons in de markt en bieden wij toegevoegde waarde. Een mooi nieuw voorbeeld is Eric Spithoven. Hij heeft een passie voor waterpolo. Hij doet het, kijkt het en schrijft erover. En daar blijft het niet bij. Sinds kort is hij zelfs toegetreden tot de staf van het nationale team!

Vanaf 1 april (geen grap) ondersteunt hij als teammanager de bondscoach en de Oranjemannen in het waarmaken van hun dromen. De komende maanden staan er verschillende toernooien gepland met als hoogtepunt eind augustus het EK in het Kroatische Split.

Syntraal-directeur Hans Westerhof: “Eric is de personificatie van de manier waarop talent en passie samen kunnen komen. De kwaliteiten waarmee hij onze opdrachtgevers helpt, zet hij nu ook in voor het nationale waterpoloteam. Dat maakt mij supertrots.”

Eric: “Ik ben natuurlijk zeer vereerd dat de KNZB mij benaderde voor deze functie. Hoe mooi is het om je land te mogen vertegenwoordigen! Daarnaast ben ik Syntraal dankbaar voor de flexibiliteit die ik krijg om ook van deze rol een succes te maken. Bij de eerstvolgende interland in Nederland zijn alle collega’s welkom in een speciaal Syntraal-vak.”