Collega Barry Meddeler overleden

Na een kort ziekbed is vanmorgen vroeg Barry Meddeler overleden op 49 jarige leeftijd en laat een jong gezin achter. Nog geen maand geleden met een kuchje naar de dokter. Na het maken van longfoto’s volgden in een rap tempo vervolg onderzoeken. Nog geen twee weken geleden kwam de uitslag geen behandeling meer mogelijk!

Barry is sinds 2006 lid van de TAUW familie. Barry is gestart bij Milieu & Veiligheid, ging zich verder ontwikkelen bij Watertechnologie om in 2016 één van de grondleggers te worden van de huidige zusterorganisatie Syntraal. Barry is één van de initiatiefnemer van het huidige Aquathermie in Nederland. Barry is dan ook een erkend expert op alles wat met “warmtetechnieken” te maken heeft. Deze passie en kennis vormden ook de basis voor het oprichten van het bedrijf Amfius in 2018. Het verwarmen (in concessies) van objecten zoals zwembaden.

Wij zullen Barry missen als de stralende zon tussen ons allen. Barry met zijn vriendelijk glimlach en het vermogen om te relativeren. Zonder Barry zijn wij toch een incompleet team. Wij zijn dankbaar voor zijn bijdrage aan onze groei als organisatie en mens.