Van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 maart staat Syntraal samen met dochteronderneming Amfius op de beurs Duurzaam Verwarmd. Honderden professionals komen samen in de Expo Haarlemmermeer om kennis te delen, inspiratie op te doen en zich te laten informeren over de nieuwste technieken en laatste innovaties op het gebied van duurzame warmte. Met meer dan 200 standhouders is Duurzaam Verwarmd de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Syntraal en Amfius staan op een gezamenlijke stand met Indurio en Elring Klinger (standnummer N4).

Duurzaamheidstransitie
Nederland is bezig met een duurzaamheidstransitie. Bedrijven, overheden en burgers hebben hierin allen een cruciale rol. Ieder met zijn eigen impact op de wereld en directe leefomgeving. Duurzame energie kan op verschillende manieren worden opgewekt en zorgt voor de reductie van de fossiele energie en CO2 uitstoot waardoor we de gevolgen van klimaatverandering beperken.

Duurzame warmte
Amfius is gespecialiseerd op het gebied van duurzame warmte en houdt zich bezig met de winning van lokale duurzame energiebronnen en nieuwe verwarmingstechnieken zoals riothermie, aquathermie en warmte- en koudeopslag. Zo winnen we omgevingswarmte uit de bodem, het afvalwater, het oppervlaktewater of andere restwarmte zodat we gasloos en duurzaam kunnen verwarmen. Innovatie op het gebied van duurzame warmte is belangrijker dan ooit. De markt blijft altijd in ontwikkeling en we vinden het belangrijk om actief te blijven in het uitwisselen van kennis en de nieuwste technologieën.

Workshops & Seminars
Duurzaam Verwarmd is hét informatieplatform voor alles met betrekking tot duurzame warmte technieken. Als consument, installateur of beleidsmedewerker kun je aansluiten bij één van de 100 seminars of 60 workshops. Of het nu gaat om producten, systemen, technieken of diensten, op de beursvloer blijft werkelijk niets onderbelicht.

Bestel gratis tickets met onze invitatiecode AMFIUS

Meer informatie over de lezingen en het tijdsschema is te vinden op www.duurzaamverwarmd.nl
Bron afbeelding: www.groenezaken.com