Werken bij

Kom bij ons werken

Syntraal gelooft dat iedereen een uniek talent heeft. Waardevolle talenten die Nederland samen met partners en opdrachtgevers mooier kunnen maken. Wij hebben vaste professionals in dienst en werken met zelfstandige ondernemers (associates). Allen professionals die werken vanuit talent en synergie.

Interim

Syntraal heeft ongeveer tachtig mensen vast in dienst. Dat zijn onze talenten die vanuit het veilige nest Syntraal bij diverse andere organisaties aan de slag gaan als interim professional. Onze talenten zijn veelal opgeleid binnen projectorganisaties en hebben kennis en ervaring op het gebied van techniek, duurzaamheid, milieu, energie(transitie), veiligheid, omgevingsmanagement, communicatie, bouwbegeleiding en toetsing. Heb jij een ander talent? Ook dan komen we graag met jou in contact!

Syntraal als werkgever

Kom je bij ons in dienst, dan is Syntraal je werkgever. Wij bieden je een interim-opdracht aan bij onze opdrachtgevers. Syntraal betaalt je salaris en draagt premies voor je af. Bij ziekte wordt je salaris doorbetaald en je hebt recht op vakantiedagen. Indien nodig zorgt Syntraal in goed overleg met de opdrachtgever voor passende vervanging tijdens jouw afwezigheid. Als je bij ons in dienst bent, sta jij centraal en maak je deel uit van onze community. Binnen de community zijn wij samen constant op zoek naar de best bij jou passende vacatures. Onze talentontwikkelaars begeleiden je hierbij. Ze kijken naar je drijfveren, ambities en talent en stimuleren je op een gezonde manier competitief en ontwikkelingsgericht te presteren. Met een groot netwerk en bestaande opdrachtgevers vanuit raamcontracten vol met nieuwe uitdagende klussen, weet je zeker dat je snel aan passende en gave projecten werkt.

Persoonlijke ontwikkeling

Syntraal zet sterk in op persoonlijke ontwikkeling. Want door het volgen van je ambities ontdek je steeds nieuwe talenten. En ook de wereld om ons heen is constant in beweging. Het is onze passie om je te helpen ontdekken wat jouw drijfveren zijn en wat jij daarmee wil bereiken in het leven. Omdat je bij externe opdrachtgevers werkt, biedt Syntraal jou passende begeleiding op afstand. En we leren veel van én met elkaar. Daarom komen we regelmatig samen op wisselende locaties. Ook naar wensen voor persoonlijke ontwikkeling op individueel niveau kijkt Syntraal met je mee.

Veiligheid

Syntraal heeft als doelstelling dat iedere professional een veilige, geschikte en gezonde werkplek heeft binnen de eigen organisatie en de organisatie van onze opdrachtgever(s). Veiligheidsbewustwording wordt binnen Syntraal actief gestimuleerd door het management in samenwerking met alle collega’s. Hierdoor kennen wij een open veiligheidscultuur die leidt tot een minimaal aantal incidenten.

Associates

Naast onze vaste medewerkers werken wij ook met zelfstandige ondernemers. Deze flexibele samenwerkingen noemen wij associates. Een associate is een onafhankelijk en zelfstandig persoon die werkt alsof hij rechtstreeks in dienst is van Syntraal. Je blijft echter zelfstandig. Maar omdat je je met Syntraal associeert en verbonden voelt, sluit je je wel graag bij ons aan.

Als zelfstandige ondernemer werken voor Syntraal

Ga je als associate aan de slag, dan ga je tegen een afgesproken uurtarief via ons aan het werk bij een opdrachtgever. Je bent zelf verantwoordelijk voor ziektekosten- en andere verzekeringen, pensioenopbouw en je urenverantwoording bij de Belastingdienst.

Uiteraard kun je reageren op al onze vacatures die wij via diverse raamcontracten binnen krijgen. En als je je aansluit bij onze community wordt je persoonlijk op de hoogte gehouden van onze nieuwste, bij jou passende vacatures. Onze talentontwikkelaars staan ook voor jou paraat om je te helpen bij jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk hier onze vacatures

Wil je meer weten?

Neem contact op met Matthijs of Martijn.

Matthijs Bakker

Matthijs Bakker
Expeditie leider, Operationeel directeur Interim Professionals

“Neem contact op met mij als je meer wilt weten over het werk van onze Interim Professionals”

M +31 88 02 44 31 0
matthijs.bakker@syntraal.com

Martijn ter Avest

Martijn ter Avest
Expeditie leider Talent en Contract Support

“Wil je je aan ons verbinden als zelfstandige ondernemer? Ik kan je alles vertellen over onze Associate Professionals.”

M +31 88 02 44 33 0
martijn.teravest@syntraal.com

Syntraal werkt aan een mooier Nederland. Dat doen we niet alleen. Samen met verschillende organisaties geven wij vorm aan ons werk. Wij ontwikkelen en stimuleren ondernemerschap. Dat vertaalt zich in waardevolle partnerschappen, raamcontracten, vennootschappen en dochterondernemingen. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden.

Syntraal levert professionals. Behalve op detachering richten wij ons op advies en ingenieurswerkzaamheden en -producten. Met en voor overheden, industrie, MKB en aannemers. Onze talenten zijn werkzaam in heel Nederland. Ben jij een talentvolle professional? Dan komen we graag met jou in contact.

Je kunt bij Syntraal terecht voor vraagstukken in diverse vakgebieden. En je kunt bij ons aan de slag als engineer, consultant, ondernemer en duizendpoot. Samen vinden we de juiste match tussen jouw talent en de vragen die er spelen in de markt. Zo kom jij het beste tot je recht!