Kom bij ons werken

Syntraal gelooft dat iedereen een uniek talent heeft. Wij hebben vaste professionals in dienst (interim) en werken met zzp’ers (associates).

Interim

Syntraal heeft ongeveer tachtig talenten vast in dienst. Deze medewerkers zijn veelal opgeleid binnen projectorganisaties en hebben vervolgens besloten om bij diverse andere organisaties aan de slag te gaan als interim professional. Maar wel vanuit een veilig nest; vanuit Syntraal.

Syntraal als werkgever

Kom je bij ons in dienst, dan is Syntraal je werkgever. Wij bieden je een interim-opdracht aan bij onze opdrachtgevers. Syntraal betaalt je salaris en draagt premies voor je af. Bij ziekte wordt je salaris doorbetaald en je hebt recht op vakantiedagen. Indien nodig zorgt Syntraal in goed overleg met de opdrachtgever voor passende vervanging tijdens jouw afwezigheid.

Als je bij ons in dienst bent maak je deel uit van onze community. Binnen de community zijn wij samen constant op zoek naar de best bij jou passende vacatures. Ook word je gecoacht binnen de Syntraal-School. Syntraal heeft als doelstelling dat iedere interim professional een veilige werkplek heeft binnen de eigen organisatie dan wel de organisatie van onze opdrachtgever. Veiligheidsbewustwording wordt binnen Syntraal actief gestimuleerd door het management in samenwerking met de werkvloer, waardoor er een open veiligheidscultuur ontstaat die leidt tot een minimaal aan incidenten.

Bekijk hier onze vacatures.

Wil je meer weten? Neem contact op met Matthijs!

Matthijs Bakker

Matthijs Bakker
Teammanager

M +31 88 02 44 31 0
matthijs.bakker@syntraal.com

Associates

Naast onze vaste medewerkers werken wij ook met zzp’ers (zelfstandigen zonder personeel). Deze flexibele samenwerkingen noemen wij associates. Een associate is een onafhankelijk en zelfstandig persoon die werkt alsof hij rechtstreeks in dienst is van Syntraal. Je blijft echter zelfstandig. Maar omdat je je met Syntraal associeert en verbonden voelt sluit je je wel graag bij ons aan.

Als zzp’er werken voor Syntraal

Ga je als associate aan de slag, dan ga je tegen een afgesproken uurtarief via ons aan het werk bij een opdrachtgever. Je bent zelf verantwoordelijk voor ziektekosten- en andere verzekeringen, pensioenopbouw en je urenverantwoording bij de Belastingdienst.

Uiteraard kun je reageren op al onze vacatures die wij via diverse raamcontracten binnen krijgen. En als je je aansluit bij onze community wordt je persoonlijk op de hoogte gehouden van onze nieuwste, bij jou passende vacatures. Ook kun je dan gebruik maken van het aanbod van de Syntraal-School.

Bekijk hier onze vacatures.

Wil je meer weten? Neem contact op met Martijn!

Martijn ter Avest

Martijn ter Avest
Teammanager

M +31 88 02 44 33 0
martijn.teravest@syntraal.com