Voor opdrachtgevers

Als opdrachtgever werken met Syntraal

Syntraal brengt talent en organisaties samen. Wij helpen opdrachtgevers met het vinden van het beste talent passend bij de hulpvraag. We werken met en voor overheden, industrie, MKB en aannemers.

Syntraal voor opdrachtgevers

Talentvolle professionals op het gebied van techniek, milieu en duurzaamheid

Syntraal levert ervaren en vakkundige professionals op het gebied van duurzaamheid, milieu, energie(transitie), veiligheid, omgevingsmanagement, communicatie, bouwbegeleiding en toetsing. Wij beloven snel het beste talent te matchen met uw vraag, organisatie en collega’s.

Wij weten wat we u bieden

Syntraal is voortdurend op zoek naar nieuwe talenten om uw opdrachten zo goed mogelijk in te vullen. Wij hebben ruim tachtig vaste engineers en consultants in dient die als interim professional breed inzetbaar zijn.

Daarnaast zijn wij de intermediair tussen tientallen zzp’ers en freelancers die zich als associate aan ons verbonden hebben. Hierdoor kunnen wij altijd voorzien in de gewenste vraag en expertise en weten we wat wij u bieden. Door onze diversiteit aan professionals hebben wij het antwoord op elke klantbehoefte.

Wie zoekt u?

Bent u op zoek naar het beste talent voor uw project? Een talentvolle professional die u net dat stapje verder brengt? Een tijdelijke ondersteuning voor die uitdagende klus? Laat het ons weten! Onze Interim Professionals, Associate Professionals en partners staan voor u klaar om uw (technische) vraag te beantwoorden. Neem contact op met Martijn of Matthijs voor de perfecte match.

Matthijs Bakker

Matthijs Bakker
Teammanager

+31 65 17 03 26 9
matthijs.bakker@syntraal.com

Martijn ter Avest

Martijn ter Avest
Teammanager

+31 65 13 13 48 7
martijn.teravest@syntraal.nl

Synergie

Syntraal werkt aan een mooier Nederland. Dat doen we niet alleen. Samen met verschillende organisaties geven wij vorm aan ons werk. Wij ontwikkelen en stimuleren ondernemerschap. Dat vertaalt zich in waardevolle partnerschappen, raamcontracten, vennootschappen en dochterondernemingen. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden.

Talent

Syntraal levert Interim Professionals en Associate Professionals. Behalve op detachering richten we ons op advies en ingenieurswerkzaamheden en -producten. Met en voor overheden, industrie, MKB en aannemers. Onze talenten zijn werkzaam in heel Nederland. Ben jij een talentvolle professional? Dan komen we graag met jou in contact.

Centraal

Je kunt bij Syntraal terecht voor vraagstukken in diverse vakgebieden. En je kunt bij ons aan de slag als engineer, consultant, ondernemer en duizendpoot. Samen vinden we de juiste match tussen jouw talent en de vragen die er spelen in de markt. Zo kom jij het beste tot je recht!