Als opdrachtgever werken met Syntraal

Syntraal helpt opdrachtgevers met het vinden van het beste talent passend bij de hulpvraag en organisatie. We hebben ruime ervaring met en voor overheden, industrie & MKB en aannemers.

Talentvolle professionals

Syntraal werkt met ervaren en vakkundige professionals op
het gebied van techniek, milieu en duurzaamheid. Professionals die
eens naast, in plaats van tegenover de klant willen zitten. Wij beloven snel het beste talent te kunnen matchen met uw vraag! Gedreven professionals die passen bij de door u gevraagde rol, uw organisatie en collega’s.

Actieve benadering en persoonlijk contact

Syntraal is voortdurend op zoek naar nieuwe talenten om uw opdrachten zo goed mogelijk in te vullen. Wij hebben altijd persoonlijk contact met de kandidaten en weten daardoor wat wij u bieden.

Specialiteit, capaciteit en flexibiliteit

Onze ruim 80 eigen interimprofessionals zijn breed inzetbaar. U kunt met uw projecten bij ons terecht voor vakkundige specialisten voor vrijwel alle denkbare specialisaties met betrekking tot Water en Klimaat, Kwaliteit en Veiligheid, Duurzaamheid, Milieu en Energie, Techniek, Technologie en Innovatie en Bouwbegeleiding en toetsing.

Naast onze interimmers werken wij met associates (zzp’ers en freelancers). Hierdoor kunnen wij altijd over de juiste capaciteit beschikken. Daarnaast schakelen wij snel en voorzien in de op dat moment gewenste vraag en expertise. Syntraal speelt creatief in op bijna elke klantbehoefte!

Wie zoekt u?

Bent u op zoek naar het beste talent voor uw project? Een talentvolle professional die u net dat stapje verder brengt? Een tijdelijke ondersteuning voor die uitdagende klus? Laat het ons weten! Neem contact op met Martijn of Matthijs voor uw perfecte match.

Matthijs Bakker

Matthijs Bakker
Teammanager

+31 65 17 03 26 9
matthijs.bakker@syntraal.com

Martijn ter Avest

Martijn ter Avest
Teammanager

+31 65 13 13 48 7
martijn.teravest@syntraal.nl