Ontwikkel jouw talent bij Syntraal

Het is de missie van Syntraal om talentvolle professionals te helpen ontdekken wat hun drijfveren zijn en wat zij daarmee willen bereiken in het leven. Ga bij Syntraal met jouw talent op jouw expeditie naar de toekomst.

Jij staat centraal

Syntraal gelooft in jouw unieke talent. Jij bent je eigen toegevoegde waarde. Iedereen is anders en daarin vullen wij elkaar aan. Zo ontstaat synergie. Want je presteert het beste wanneer je in je kracht staat, gemotiveerd bent en energie krijgt van je functie, de omgeving en je collega’s.

Wij kijken naar jou als persoon, niet alleen naar je titel, papiertje of referentieprojecten. Volg bij Syntraal je ambities, ontdek en ontwikkel je talent en verhoog je plezier en resultaat op de werkvloer.

Bij Syntraal is iedereen welkom. Of je nou aan het begin of aan het eind van je carrière staat, of ergens daar tussenin. Wij beloven dat jouw talent centraal staat in jouw expeditie naar de toekomst.

Bij Syntraal sta jij centraal.

Expeditie naar de toekomst

Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

Wij beloven dat jouw talent centraal staat in jouw expeditie naar de toekomst.

Maak nu een afspraak:
+31 88 02 44 300
info@syntraal.nl

Persoonlijke ontwikkeling

Syntraal zet sterk in op persoonlijke ontwikkeling. Want door het volgen van je ambities ontdek je steeds nieuwe talenten. En ook de wereld om ons heen is constant in beweging. Het is onze passie om je te helpen ontdekken wat jouw drijfveren zijn en wat jij daarmee wilt bereiken in het leven.

Omdat je bij externe opdrachtgevers werkt, biedt Syntraal jou passende begeleiding op afstand. Maar we leren veel van én met elkaar. Daarom komen we regelmatig samen op wisselende locaties. Ook naar wensen voor persoonlijke ontwikkeling op individueel niveau kijkt Syntraal met je mee.

Ontwikkel jezelf bij én met Syntraal.

Syntraal-School

Bij Syntraal ontdek en ontwikkel je steeds weer nieuwe talenten. Daarom hebben we de Syntraal-School. Binnen de Syntraal-School bieden we bijvoorbeeld begeleiding op afstand door middel van online coachingsgesprekken en E-learnings. Ook organiseren we regelmatig terugkomdagen. Dan komen we samen voor community of practices, intervisies en gezelligheid in de kroeg.

Blijf altijd leren met Syntraal-School