Karen Lenderink- Kuipers

Karen Lenderink- Kuipers, recruiter en coördinator van de inleendesk, werkt nu precies een jaar bij Syntraal. Ze houdt zich bezig met tenderen, recruitment en contractbeheer. Een ‘goeie combinatie’ aldus Karen.

“Bij Syntraal heb ik de ruimte om mezelf te ontplooien. Als ik een idee heb, dan krijg ik de kans om dit te laten zien.”

Karen Lenderink- Kuipers 
 
Recruiter en Coördinator Inleendesk

Karen Lenderink- Kuipers, recruiter en coördinator van de inleendesk, werkt nu precies een jaar bij Syntraal. Ze houdt zich bezig met tenderen, recruitment en contractbeheer. Een ‘goeie combinatie’ aldus Karen.

Een goeie combinatie
Na tien jaar bij een zorgverzekeraar gewerkt te hebben was ik op zoek naar iets anders. Toen heb ik gesolliciteerd bij Syntraal. Ik had zowel recruitment- als inkoopervaring en solliciteerde naar een functie waar ik beide ervaringen in kon zetten. Nu houd ik me bezig met tenderen, recruitment en contractbeheer. Alles bij elkaar maakt dat voor mij een goeie combinatie.

“Het leukste aan Syntraal vind ik dat het nog in ontwikkeling is.”

In ontwikkeling
Het leukste aan Syntraal vind ik dat het nog in ontwikkeling is. En mijn functie dus ook. Dat maakt het voor mij uitdagend. Helemaal omdat ik iemand ben die juist de touwtjes in handen wil hebben. Het afgelopen jaar heb ik dan ook geleerd om hier mee om te gaan.

Inleendesk
Ik kwam bij Syntraal voor recruitment en tenders. Nu ziet mijn week er heel anders uit, want ik ben op dit moment veel meer bezig met het coördineren van de inleendesk. Dat vind ik harstikke leuk om te doen. Het is voor mij de kunst om alle processen van deze afdeling in kaart te brengen zodat iedereen van elkaar weet wat de werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn.

“Als ik een idee heb, dan krijg ik de kans om dit te laten zien.”

Puntjes op de i
Bij Syntraal heb ik de ruimte om mezelf te ontplooien. Als ik een idee heb, dan krijg ik de kans om dit te laten zien. Dit heb ik bijvoorbeeld gedaan bij de structuur van de inleendesk. Dat heb ik naar mezelf toegetrokken en dat laat ik niet zomaar los. Ik vind het belangrijk dat onze ZZP’ers een goed contract krijgen, op de juiste manier worden uitbetaald en dat de processen goed op papier worden gezet. Zelfs als alle processen zijn uitgeschreven, blijft daar werk in zitten en moeten de puntjes op de i worden gezet. Recruitment is zeker ook werk waar ik blij van word. Ik voer gesprekken met kandidaten en begeleid mensen naar een andere opdracht. Syntraal wil zich onderscheiden door geen CV schuiver te zijn maar juist echt in gesprek te gaan met kandidaten en dat extra’s te bieden. In gesprek gaan met mensen en mensen begeleiden en enthousiasmeren is dan ook wat ik graag doe. Als ik naar de toekomst kijk zie ik mijzelf wel de kant van het coachen opgaan, door bijvoorbeeld nieuwe mensen binnen Syntraal te begeleiden en ze net zo op hun gemak te laten voelen als ik.

 

Image result for linkedin