Hüseyin Bakmaz

Hüseyin Bakmaz werkt sinds oktober 2020 als projectcoördinator voor Syntraal. “Diversiteit in mijn werkzaamheden maakt het werk voor mij uitdagend.”

"Syntraal hecht veel waarde aan een ieders unieke talent en motiveert haar medewerkers om hun talenten te ontdekken. Ik kan me heel goed vinden in dit standpunt. Ik geloof dat je alleen op deze manier de juiste man op de juiste plek kunt krijgen."

Hüseyin Bakmaz 
 
Projectcoördinator

Steengroeves
Mijn studie aardwetenschappen heb ik gevolgd aan de VU in Amsterdam. Daarna ben ik gaan werken in het buitenland, bij onze familieonderneming in de mijnbouwsector. Mijn familie is namelijk  in het bezit van een aantal steengroeves. Wij hebben als familie een passie voor natuursteen. Deze passie stamt uit de jaren vijftig vorige eeuw. Rond die tijd begon mijn opa als een natuursteenbewerker in een klein atelier in Turkije. Sinds 2015 exporteren wij natuursteen naar talloze landen over de hele wereld. Mijn werkzaamheden binnen onze organisatie waren heel divers. Ik was de schakel tussen de afdelingen productie, transport, verkoop en planning. Mijn voornamelijke doel was om onze klanten tevreden te houden door het hele proces van productie tot aan levering zo goed mogelijk te laten verlopen.

Start expeditie bij Syntraal
Na mijn terugkeer uit het buitenland heb ik bij een GWW aannemer gewerkt waar ik mij met name heb bezig gehouden met het opstarten van uitvoeringsprojecten als werkvoorbereider. Daarnaast bestonden mijn werkzaamheden uit het uitvoeren van veiligheidsinspecties en kwaliteitsaudits op de werkplek. Ik wilde graag een wat afwisselender en uitdagender werkpakket en zo ben ik na enkele prettige gespreken met Robert Bakker in dienst gekomen bij Syntraal!

“Uitdaging is wat ik nodig heb als persoon, het is net als voeding, essentieel om te leven en te groeien.”

Projectcoördinator
Ik werk sinds vorige jaar als projectcoördinator binnen Syntraal. Ik houd me bezig met het maken van offertes voor uitvoeringsprojecten en het opstellen van evaluatierapporten. Tussentijds stuur ik de toezichthouders aan en ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers voor coördinerende zaken en heb ik de verantwoordelijkheid voor de financiële projectbeheersing inclusief de facturering.

Kernteam Veiligheid
Sinds maart 2021 ben ik een van de vier leden van het Kernteam Veiligheid. We zijn momenteel druk bezig met het certificeringstraject voor de Veiligheidsladder trede 3. Mijn taak binnen het team is voornamelijk het houden van gedragsaudits met als doel om het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers naar een (nog) hoger niveau te brengen.

Interne BRL auditor
Ik steun onze kwaliteitsmanager Edwin van den Boogaard in zijn werkzaamheden. Als interne auditor hou ik me bezig met het auditen van de beoordelingsrichtlijn 6000 en het bijbehorende protocol 6001: het voorbereiden, plannen en het uitvoeren van de audits.