Annette Plat - van Dijk

Annette werkt als backoffice recruiter bij Syntraal. “Het is mooi dat ik mede door Syntraal kansen heb gekregen om me verder te kunnen ontwikkelen, samen met mijn collega’s waar ik al jaren mee werk. We zijn een fijn en solide team die elkaar perfect aanvullen.”

“Wat ik vooral waardeer aan Syntraal is de vrijheid en de prettige sfeer. Het voelt als een vertrouwde en gezellige groep. We werken samen aan een mooi resultaat.”

Annette Plat - van Dijk 
 
Backoffice Recruiter

Secretariaat
Mijn werkzaamheden zijn nu wel heel anders dan toen ik ooit begon als secretaresse bij TAUW Infra Consult. In die tijd waren wij als secretariaat de enigen met een computer. De rest moest alles uitschrijven. Ik hield me vooral bezig met secretariaatswerk. Toen Hans Westerhof Syntraal oprichtte zijn wij als zijn TAUW secretariaat meegegaan. Best spannend want het is nieuw en anders, maar ik kende Hans als jaren en had dus genoeg vertrouwen. Achteraf gezien ben ik blij met de nieuwe uitdagingen die op ons afkwamen. Na zoveel jaren de correspondentie en offertes afgehandeld te hebben mochten we naar eigen inzicht van Hans onze werkzaamheden inrichten.

“Dit had ik een paar jaren geleden echt niet kunnen dromen. ”

Detadesk
Een aantal jaren geleden heb ik samen met collega Wendy bijvoorbeeld de Detadesk opgezet. We kijken of we professionals kunnen matchen met een mooie uitvraag voor personeel buiten onze organisatie. Het is iedere keer weer fijn als het lukt om een mooie vacature ingevuld te krijgen. Wendy en ik hebben de detadesk vanaf de start samen vorm kunnen geven en het is echt ons ding geworden.

Inleendesk
Naast de detadesk hebben wij ook de inleendesk georganiseerd. Hierin begeleid ik samen met mijn collega’s het hele proces van contractsupport. Van inschrijving tot het tekenen van het contract door onze associate professionals. We hebben in 2020 al meer dan 100 associates professionals contractueel afgehandeld en we groeien nog steeds. De inleendesk loopt nu ruim een jaar en ik ben supertrots op hetgeen dat we met ons team neer hebben kunnen zetten. Blijkbaar hebben we meer talent dan zelf gedacht.