Keurmerk Bodembeheer SIKB

Certificeringen en keurmerken

Over Syntraal
Keurmerk Bodembeheer SIKB

Syntraal is gecertificeerd voor het SIKB BRL 6000 protocol en onderliggende protocollen SIKB BRL 6001 en SIKB BRL 6003.

Onder deze protocollen valt de milieukundige begeleiding van diverse (water)bodemsaneringen, ingrepen in de waterbodem en nazorg. Het (water)bodemsaneringsteam van Syntraal bestaat uit een enthousiaste club die trots is om de klant te ontzorgen tijdens de uitvoering van de projecten conform de richtlijnen van de SIKB BRL 6000.

Quote

Facilisis in sapien vel posuere volutpat

Enim van Veniam Directeur
ISO 9001 Certified

ISO 9001 Certified

SNA Keurmerk NEN 4400-1

NEN 4400-1

ISO-14001

ISO-14001 Certified

Keurmerk Bodembeheer SIKB

Bodembeheer SIKB

CO2-Prestatieladder

CO2-Prestatieladder

Bovib

Bovib

SSB erkend leerbedrijf

SBB erkend leerbedrijf

Syntraal werkt aan een mooier Nederland. Dat doen we niet alleen. Samen met verschillende organisaties geven wij vorm aan ons werk. Wij ontwikkelen en stimuleren ondernemerschap. Dat vertaalt zich in waardevolle partnerschappen, raamcontracten, vennootschappen en dochterondernemingen. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden.

Syntraal levert professionals. Behalve op detachering richten wij ons op advies en ingenieurswerkzaamheden en -producten. Met en voor overheden, industrie, MKB en aannemers. Onze talenten zijn werkzaam in heel Nederland. Ben jij een talentvolle professional? Dan komen we graag met jou in contact.

Je kunt bij Syntraal terecht voor vraagstukken in diverse vakgebieden. En je kunt bij ons aan de slag als engineer, consultant, ondernemer en duizendpoot. Samen vinden we de juiste match tussen jouw talent en de vragen die er spelen in de markt. Zo kom jij het beste tot je recht!