Over Syntraal

Met jouw talent op expeditie naar de toekomst

Syntraal richt zich op vraagstukken bij de overheid, in het bedrijfsleven en de startup-wereld. Hierdoor kunnen haar opdrachtgevers projecten, innovaties en programmatransities optimaal vormgeven.

Syntraal schroomt niet om als business incubator actief deel te nemen in startups die Nederland daadwerkelijk mooier, duurzamer, veiliger en socialer maken.

Synergie tussen talent en vraag

Wij werken vanuit talent. Dat maakt ons uniek. Wij geloven dat je het beste presteert als je in je kracht staat, gemotiveerd bent en energie krijgt van wat je doet. Al onze talenten werken met en voor overheden, industrie, MKB en aannemers aan diverse advies en ingenieurswerkzaamheden en -producten. Zo vullen wij elkaar aan. Zo ontstaat synergie.

Syntraal; synergie en talent centraal!

Vakgebieden

Met de juiste hoeveelheid uitdaging in hun dagelijkse werkzaamheden stimuleren wij onze Professionals en Associate Professionals vanuit talent en synergie om op een gezonde manier competitief en ontwikkelingsgericht te presteren. Ook ontwikkelen en stimuleren we ondernemerschap. Dat vertaalt zich in waardevolle partnerschappen. Syntraal is sterk in diverse vakgebieden.

Onze consultants bieden kennis en kunde om organisaties verder te helpen. Onze engineers voeren projecten uit van ontwerp tot realisatie en leveren technische expertise en capaciteit op locatie. Altijd op het gebied van onze leefomgeving die continu wordt aangepast aan de behoeften van de maatschappij. Duurzaamheid, milieu en energie(transitie) zijn hierin samenhangende en complexe thema’s. Wij hebben hier kennis van en bieden oplossingen. Op het gebied van klimaatadaptatie en warmtetransitie en ook op het gebied van omgevingsmanagement, communicatie, bouwbegeleiding en toetsing. Want elk project kent een diversiteit aan stakeholders. Het is van belang dat zij op de juiste wijze worden betrokken en dat door bouwbegeleiding en toetsing wordt toegezien op de naleving van de gemaakte afspraken. Veiligheid is hierbij steeds de rode draad. Onze engineers en consultants coördineren en auditen verwachtingen en (on)mogelijkheden ten aanzien van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu. Dit alles in het licht van veranderende normen en waarden en hieruit voortvloeiende wet- en regelgeving.

Ontstaan van Syntraal

Organisaties hebben steeds vaker tijdelijke professionals nodig om hun doelstellingen te realiseren. Syntraal wil talent en organisaties bij elkaar brengen. Dat is onze intrinsieke motivatie. Wij doen dat sinds 1 oktober 2018. Wij zijn overtuigd van ieders unieke talent en geloven in sterke samenwerkingsverbanden. Iedereen heeft zijn eigen toegevoegde waarde en iedereen is anders. In al ons werk staat de synergie tussen de opdrachtgever en het persoonlijke talent van de professional centraal. Zo vullen wij elkaar aan.

Missie

Het is de missie is van Syntraal om talentvolle professionals te helpen ontdekken wat hun drijfveren zijn en wat zij daarmee willen bereiken in het leven. Samen gaan wij op zoek waar zij nu écht blij van worden of herontdekken we waarom zij ooit voor hun vak hebben gekozen. Ook is Syntraal er voor de professionals die zelfstandig verder willen, maar niet helemaal alleen. Wij brengen talent en organisaties samen.

Visie

De wereld is constant in beweging. En de mensen zelf ook. De arbeidsmarkt verandert. Talentvolle professionals zitten niet vast aan één werkgever en vice versa. Professionals willen op expeditie om hun talenten verder te ontdekken en in te zetten op verschillende plekken. En organisaties willen projectmatig van flexibele kennis en professionals gebruik kunnen maken.

Veiligheid

Syntraal heeft als doelstelling dat iedere professional een veilige, geschikte en gezonde werkplek heeft binnen de eigen organisatie en de organisatie van onze opdrachtgever(s). Veiligheidsbewustwording wordt binnen Syntraal actief gestimuleerd door het management in samenwerking met alle collega’s. Hierdoor kennen wij een open veiligheidscultuur die leidt tot een minimaal aantal incidenten.

Contact

Wij werken allemaal vanuit huis of bij onze opdrachtgevers en partners. Maar om elkaar of anderen te ontmoeten hebben wij door het hele land onze expeditie spots. Met acht vestigingen door het hele land is Syntraal altijd bij jou in de buurt!

Vestigingen Syntraal
IVONNE LARDINOIS

“Wil jij contact opnemen met Syntraal, maar je weet niet met wie? Bel mij en ik zorg ervoor dat het goed komt.”

Ivonne Lardinois
Expeditie coördinator secretariaat

+31 88 02 44 30 1
ivonne.lardinois@syntraal.com

Pauline Alberti

“Heeft u vragen of opmerkingen over Syntraal en kwaliteit, neem dan contact met mij op.”

Pauline Alberti-Deul
Expeditie coördinator Kwaliteit

+31 88 02 44 36 0
pauline.alberti@syntraal.com

MAYRA WESTERHOF

“Neem contact als je meer over veiligheidsbewustwording en een open veiligheidscultuur wilt weten.”

Mayra Westerhof
Expeditie coördinator Veiligheid

+31 88 02 44 383
mayra.westerhof@syntraal.com

Karen Lenderink

“Ik regel alles achter de schermen zodat alle talenten kunnen excelleren. Heb je daar vragen over? Bel gerust”

Karen Lenderink
Expeditie coördinator Contract support

+31 88 02 44 37 6
karen.lenderink@syntraal.com

Ik kom graag met Syntraal in contact

Volg Syntraal op LinkedIn, Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures, ontwikkelingen, projecten en veel meer.

Certificeringen en keurmerken

ISO 9001 Certified

ISO 9001 Certified

SNA Keurmerk NEN 4400-1

NEN 4400-1

ISO-14001

ISO-14001 Certified

Keurmerk Bodembeheer SIKB

Bodembeheer SIKB

CO2-Prestatieladder

CO2-Prestatieladder

Bovib

Bovib

SSB erkend leerbedrijf

SBB erkend leerbedrijf

Syntraal werkt aan een mooier Nederland. Dat doen we niet alleen. Samen met verschillende organisaties geven wij vorm aan ons werk. Wij ontwikkelen en stimuleren ondernemerschap. Dat vertaalt zich in waardevolle partnerschappen, raamcontracten, vennootschappen en dochterondernemingen. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden.

Syntraal levert professionals. Behalve op detachering richten wij ons op advies en ingenieurswerkzaamheden en -producten. Met en voor overheden, industrie, MKB en aannemers. Onze talenten zijn werkzaam in heel Nederland. Ben jij een talentvolle professional? Dan komen we graag met jou in contact.

Je kunt bij Syntraal terecht voor vraagstukken in diverse vakgebieden. En je kunt bij ons aan de slag als engineer, consultant, ondernemer en duizendpoot. Samen vinden we de juiste match tussen jouw talent en de vragen die er spelen in de markt. Zo kom jij het beste tot je recht!