Werken bij Syntraal

Kom bij ons werken

Syntraal is het organisatieadviesbureau voor de fysieke leefomgeving met kennis professionals in vaste dienst. Waarbij elke individuele professional met haar/zijn talent de basis vormt van ons gezamenlijke wij. Want samen ondernemen is leuker dan alleen.

Een wij die daarom continu op expeditie is. Een wij die zorgt voor daadwerkelijk ondernemerschap in gezamenlijkheid. Gezamenlijkheid die ervoor zorgt dat Syntraal bij elke uitdaging impact weet te creëren voor een mooier, duurzamer, veiliger en sociale leefomgeving.

Syntraal ik is wij

Kennis Professional in vaste dienst

Syntraal

Syntraal heeft ongeveer tachtig mensen in vaste dienst. Dat zijn onze kennis professionals die vanuit het veilige nest Syntraal bij zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers werken in projecten, processen en programma’s van concept tot realisatie.

Onze kennis professionals zijn veelal opgeleid binnen projectorganisaties en hebben kennis en ervaring op het gebied van techniek, duurzaamheid, milieu, energie(transitie), veiligheid, omgevingsmanagement, communicatie, bouwbegeleiding en toetsing. Heb jij een ander talent? Ook dan komen we graag met jou in contact!

Als werkgever

Kom je bij ons in dienst dan sta jij centraal en maak je deel uit van onze community. Binnen de community zijn wij samen constant op zoek naar uitdagingen die impact weet te creëren voor een mooier, duurzamer, veiliger en sociale leefomgeving. 

Onze talentontwikkelaars begeleiden je hierbij. Ze kijken naar je drijfveren, ambities en talent en stimuleren je op een gezonde manier competitief en ontwikkelingsgericht te presteren.

Persoonlijke ontwikkeling

Syntraal zet sterk in op persoonlijke ontwikkeling. Want door het volgen van je ambities ontdek je steeds nieuwe talenten.

Het is onze passie om je te helpen ontdekken wat jouw drijfveren zijn en wat jij daarmee wil bereiken in het leven. Omdat jij uitdagingen met impact aangaat voor een mooier, duurzamer, veiliger en sociale leefomgeving, biedt Syntraal jou passende begeleiding. Wij leren nu eenmaal veel van én met elkaar. Daarom komen we regelmatig samen. Ook naar wensen voor persoonlijke ontwikkeling op individueel niveau kijkt Syntraal met je mee.

Veiligheid

Syntraal heeft als doelstelling dat iedere professional een veilige, geschikte en gezonde werkplek heeft binnen de eigen organisatie en de organisatie van onze opdrachtgever(s).

Veiligheidsbewustwording wordt binnen Syntraal actief gestimuleerd door het management in samenwerking met alle collega’s. Hierdoor kennen wij een open veiligheidscultuur die leidt tot een minimaal aantal incidenten.

Partnerschappen

SDG 17

Syntraal gaat actief partnerschappen aan om duurzame initiatieven te stimuleren.

Syntraal is erop gericht om obstakels weg te nemen die de groei of ontwikkeling belemmeren.

Syntraal schrijft proactief in op raamcontracten die de arbeidsparticipatie stimuleren met impact op een mooier, duurzamer, veiliger en sociale leefomgeving.

Syntraal helpt als business incubator en accelerator jonge bedrijven die impact willen creëren voor een mooier, duurzamer, veiliger en sociale leefomgeving.

Bekijk hier onze vacatures

Wil je meer weten?

Neem contact op met Matthijs of Lowie.

Matthijs Bakker

Matthijs Bakker
Expeditie Directeur Kennis Professionals

“Neem contact op met mij als je meer wilt weten over het werk als Kennis Professional”

M +31 6 517 08 269
matthijs.bakker@syntraal.com

Lowie

Lowie Huis in ’t Veld
Expeditie leider Tender en Raamcontracten

“Bent u onze volgende samenwerkingspartner? Neem contact met mij op. Ik deel graag onze visie”

M +31 6 136539 60
lowie.huisintveld@syntraal.com

Syntraal werkt aan een mooier Nederland. Dat doen we niet alleen. Samen met verschillende organisaties geven wij vorm aan ons werk. Wij ontwikkelen en stimuleren ondernemerschap. Dat vertaalt zich in waardevolle partnerschappen, raamcontracten, vennootschappen en dochterondernemingen. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden.

Syntraal levert professionals. Behalve op detachering richten wij ons op advies en ingenieurswerkzaamheden en -producten. Met en voor overheden, industrie, MKB en aannemers. Onze talenten zijn werkzaam in heel Nederland. Ben jij een talentvolle professional? Dan komen we graag met jou in contact.

Je kunt bij Syntraal terecht voor vraagstukken in diverse vakgebieden. En je kunt bij ons aan de slag als engineer, consultant, ondernemer en duizendpoot. Samen vinden we de juiste match tussen jouw talent en de vragen die er spelen in de markt. Zo kom jij het beste tot je recht!