Werken bij Syntraal

Kom bij ons werken

Syntraal is de netwerkorganisatie voor de fysieke leefomgeving met kennis professionals in vaste dienst. Waarbij elke individuele professional met haar/zijn talent de basis vormt van ons gezamenlijke wij. Want samen ondernemen is leuker dan alleen.

Een wij die daarom continu op expeditie is. Een wij die zorgt voor daadwerkelijk ondernemerschap in gezamenlijkheid. Gezamenlijkheid die ervoor zorgt dat Syntraal bij elke uitdaging impact weet te creëren voor een mooier, duurzamer, veiliger en sociale leefomgeving.

Syntraal ik is wij

Kennis Professional in vaste dienst

Syntraal

Syntraal heeft ongeveer tachtig mensen in vaste dienst. Dat zijn onze kennis professionals die vanuit het veilige nest Syntraal bij zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers werken in projecten, processen en programma’s van concept tot realisatie.

Onze kennis professionals zijn veelal opgeleid binnen projectorganisaties en hebben kennis en ervaring op het gebied van techniek, duurzaamheid, milieu, energie(transitie), veiligheid, omgevingsmanagement, communicatie, bouwbegeleiding en toetsing. Heb jij een ander talent? Ook dan komen we graag met jou in contact!

Als werkgever

Kom je bij ons in dienst dan sta jij centraal en maak je deel uit van onze community. Binnen de community zijn wij samen constant op zoek naar uitdagingen die impact weet te creëren voor een mooier, duurzamer, veiliger en sociale leefomgeving. 

Onze talentontwikkelaars begeleiden je hierbij. Ze kijken naar je drijfveren, ambities en talent en stimuleren je op een gezonde manier competitief en ontwikkelingsgericht te presteren.

Persoonlijke ontwikkeling

Syntraal zet sterk in op persoonlijke ontwikkeling. Want door het volgen van je ambities ontdek je steeds nieuwe talenten.

Het is onze passie om je te helpen ontdekken wat jouw drijfveren zijn en wat jij daarmee wil bereiken in het leven. Omdat jij uitdagingen met impact aangaat voor een mooier, duurzamer, veiliger en sociale leefomgeving, biedt Syntraal jou passende begeleiding. Wij leren nu eenmaal veel van én met elkaar. Daarom komen we regelmatig samen. Ook naar wensen voor persoonlijke ontwikkeling op individueel niveau kijkt Syntraal met je mee.

Veiligheid

Syntraal heeft als doelstelling dat iedere professional een veilige, geschikte en gezonde werkplek heeft binnen de eigen organisatie en de organisatie van onze opdrachtgever(s).

Veiligheidsbewustwording wordt binnen Syntraal actief gestimuleerd door het management in samenwerking met alle collega’s. Hierdoor kennen wij een open veiligheidscultuur die leidt tot een minimaal aantal incidenten.

Partnerschappen

SDG 17

Syntraal gaat actief partnerschappen aan om duurzame initiatieven te stimuleren.

Syntraal is erop gericht om obstakels weg te nemen die de groei of ontwikkeling belemmeren.

Syntraal schrijft proactief in op raamcontracten die de arbeidsparticipatie stimuleren met impact op een mooier, duurzamer, veiliger en sociale leefomgeving.

Syntraal helpt als business incubator en accelerator jonge bedrijven die impact willen creëren voor een mooier, duurzamer, veiliger en sociale leefomgeving.

Bekijk hier onze vacatures

Wil je meer weten?

Neem contact op met Matthijs of Lowie.

Matthijs Bakker

Matthijs Bakker
Expeditie Directeur Kennis Professionals

“Neem contact op met mij als je meer wilt weten over het werk als Kennis Professional”

M +31 6 517 08 269
matthijs.bakker@syntraal.com

Lowie

Lowie Huis in ’t Veld
Expeditie leider Tender en Raamcontracten

“Bent u onze volgende samenwerkingspartner? Neem contact met mij op. Ik deel graag onze visie”

M +31 6 136539 60
lowie.huisintveld@syntraal.com

Syntraal is de netwerkorganisatie voor talent in de fysieke leefomgeving. Waarbij elke individuele professional met haar/zijn talent de basis vormt van ons gezamenlijke wij. 

Een wij die zorgt voor daadwerkelijk ondernemerschap in gezamenlijkheid. Gezamenlijkheid die ervoor zorgt dat Syntraal bij elke uitdaging impact weet te creëren.

Syntraal gaat een stap verder. Syntraal richt indien nodig, in gezamenlijkheid, zelfstandige opererende bedrijven op die met onze kennisprofessionals impact leveren aan een mooier, duurzamer, veiliger en sociale leefomgeving.

Syntraal is de netwerkorganisatie voor de fysieke leefomgeving met kennis professionals in vaste dienst die impact leveren aan een mooier, duurzamer, veiliger en sociale leefomgeving

Wij werken vanuit jouw talent. Dat maakt ons uniek. Wij geloven dat jij het beste presteert als jij in je kracht staat, gemotiveerd bent en energie krijgt van wat je doet.

Syntraal is er dus op gericht om obstakels weg te nemen die de groei of ontwikkeling belemmeren, van zowel het individu als het gezamenlijk ondernemerschap

Syntraal stimuleert arbeidsparticipatie door aanwezig werk in Nederland inzichtelijk te maken, ook voor diegene die verder van de arbeidsmarkt afstaat.

Als Syntraal willen wij dan ook met intermediaire organisatietalent arbeidsparticipatie stimuleren en, indien nodig, participeren in deelnemingen die dit stimuleren.

Syntraal brengt daarom in Nederland aanwezig individueel talent en organisaties samen.
Wij helpen opdrachtgevers met het matchen van het beste talent passend bij de hulpvraag.