Incubator/Accelerator

Syntraal werkt aan een mooier Nederland

Syntraal helpt als business incubator en accelerator jonge bedrijven die impact willen creëren voor een mooier, duurzamer, veiliger en sociale leefomgeving. Syntraal is erop gericht om obstakels weg te nemen die de groei of ontwikkeling belemmeren.

Onze deelnemingen met impact voor een mooi, duurzaam en veilig Nederland

Amfius

Amfius

Amfius BV is een product-startup ontstaan in 2018 dat optreed als warmteleverancier. Amfius neemt de investering en eventuele risico’s voor eigen rekening. Daarvoor gebruikt Amfius technieken als riothermie, aquathermie en warmte- en koudeopslag. Zo wint Amfius omgevingswarmte uit de bodem, het afvalwater, het oppervlaktewater of andere restwarmte. Amfius verwarmt en koelt hiermee vastgoed als zwembaden, scholen, stadskantoren, zorginstellingen, bedrijven en woningen gasloos en duurzaam.

Amfius is een combinatie van Amfibie en Celsius. Een amfibie, wil het overleven, moet altijd rekening houden met de juiste balans in temperatuur. Celsius omdat dit de natuurkundige weergave is van temperatuur. En “us” betekent in diverse talen “ons” en ons is een verwijzing naar “lokaal”.

Aqua Base

AquaBASE

AquaBASE wil als product-startup bijdragen aan een klimaatadaptieve en waterrobuuste inrichting van onze openbare ruimte. Met als specialiteit het bufferen en infiltreren van hemelwater. In de basis een constructieve stabiele waterbergende weg, waarop diverse soorten verharding toegepast kunnen worden.  Dit kan AquaBASE afhankelijk van de klantvraag bij de opdrachtgever, opdrachtnemer of in bouwteam uitvoeren.

De partners van AquaBASE gaan verder dan enkel waterberging. Door het bundelen van kennis is AquaBASE in staat om breed te kunnen adviseren, bijvoorbeeld over stabiliteit en het inpassen in de omgeving de relatie met groen en de monitoring.

Samen voor het Spoor

Samen voor het Spoor

Samen voor het Spoor BV (SvhS) is een netwerk startup ontstaan in 2019 vanuit de gedachte dat (interim) professionals de ambitie hebben om te werken aan het spoornetwerk in Nederland. SvhS is speciaal opgericht om de beste vakmensen op spoorgebied en infrastructuur te leveren aan ProRail in het domein Techniek. SvhS regelt als broker de rekrutering en toelevering van kandidaten, net als de contractuele en administratieve zaken rondom de interim professional. Sinds het ontstaan van SvhS zijn rees reeds een kleine 250 (interim) professionals actief geweest aan het spoornetwerk.

Treinen veilig en op tijd door Nederland, dat doen wij samen. Op het drukste netwerk ter wereld. Een mooie technische uitdaging!

Partners in Projectbeheersing

Partners in Projectbeheersing

Partners in Project- en Procesmanagement BV (PinP) is een netwerk startup opgericht in 2020 vanuit de missie om binnen het Integraal Projectmanagement Model (rolhouders en adviseurs) met menskracht en informatie een prominente rol te spelen in complexe projecten en projectteams. Sinds het ontstaan van PinP zijn (interim) professionals op tiental aansprekende complexe projecten actief.

Partners in Project- en Procesmanagement is als transparante netwerkorganisatie continu op zoek naar integrale projectbeheersers en specialisten in risicomanagement, planning, financieel management en projectondersteuning.

Duspot BV

Duspot BV is een product-startup opgericht in 2020 als het matchingsplatform voor de GWW om vrijkomende inframaterialen snel, eenvoudig en overzichtelijk te delen en matchen. Overheden, ingenieursbureaus en aannemers kunnen dankzij Duspot vrijkomende bouwstoffen hergebruiken voor optimale duurzaamheid.

Dankzij het gebruik van de Duspot matchingsplatform wordt hergebruik gestimuleerd, één van de duurzaamst mogelijke werkwijzen.

Middels Duspot op weg naar volledige circulariteit én het vermijden van stortkosten, depotkosten en verlaging van transport bewegingen en kosten.

“Zie jij een kans in de markt en wil je met ons ondernemen? Neem dan contact met mij op”

IVO_4248_R 2

Hans Westerhof
Expeditie creator/ Algemeen directeur

+31 65 38 15 80 7
hans.westerhof@syntraal.com

Syntraal werkt aan een mooier Nederland. Dat doen we niet alleen. Samen met verschillende organisaties geven wij vorm aan ons werk. Wij ontwikkelen en stimuleren ondernemerschap. Dat vertaalt zich in waardevolle partnerschappen, raamcontracten, vennootschappen en dochterondernemingen. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden.

Syntraal levert professionals. Behalve op detachering richten wij ons op advies en ingenieurswerkzaamheden en -producten. Met en voor overheden, industrie, MKB en aannemers. Onze talenten zijn werkzaam in heel Nederland. Ben jij een talentvolle professional? Dan komen we graag met jou in contact.

Je kunt bij Syntraal terecht voor vraagstukken in diverse vakgebieden. En je kunt bij ons aan de slag als engineer, consultant, ondernemer en duizendpoot. Samen vinden we de juiste match tussen jouw talent en de vragen die er spelen in de markt. Zo kom jij het beste tot je recht!