Business solutions

Syntraal werkt aan een mooier Nederland

Dat doen we niet alleen. Samen met verschillende organisaties geven wij vorm aan ons werk en de transitie opgaven die Nederland kent. Syntraal neemt hierdoor actief deel in startups die Nederland daadwerkelijk mooier en duurzamer maken.

Over Syntraal

Onze deelnemingen die werken aan een mooi en duurzaam Nederland

Amfius

Amfius

Amfius BV is een (product-) startup ontstaan in 2018 dat optreed als warmteleverancier. Amfius neemt de investering en eventuele risico’s voor eigen rekening. Daarvoor gebruikt Amfius technieken als riothermie, aquathermie en warmte- en koudeopslag. Zo wint Amfius omgevingswarmte uit de bodem, het afvalwater, het oppervlaktewater of andere restwarmte. Amfius verwarmt en koelt hiermee vastgoed als zwembaden, scholen, stadskantoren, zorginstellingen, bedrijven en woningen gasloos en duurzaam.

Aqua Base

AquaBASE

AquaBASE BV is als (product-) startup in de basis een stabiele waterbergende weg waarop diverse soorten verharding toegepast kunnen worden. Dit kan AquaBASE afhankelijk van de klantvraag bij de opdrachtgever, opdrachtnemer of in bouwteam uitvoeren. De partners van AquaBASE gaan verder dan enkel waterberging. Door het bundelen van kennis is AquaBASE in staat om breed te kunnen adviseren, bijvoorbeeld over stabiliteit en het inpassen in de omgeving de relatie met groen en de monitoring.

Samen voor het Spoor

Samen voor het Spoor

Samen voor het Spoor BV (SvhS) is een (people-) startup ontstaan in 2019 vanuit de gedachte dat (interim) professionals de ambitie hebben om te werken aan het spoornetwerk in Nederland. SvhS is speciaal opgericht om de beste vakmensen op spoorgebied en infrastructuur te leveren aan ProRail in het domein Techniek. Sinds het ontstaan van SvhS zijn rees reeds een kleine 200 (interim) professionals actief geweest aan het spoornetwerk.

Partners in Projectbeheersing

Partners in Projectbeheersing

Partners in Project- en Procesmanagement BV (PinP) is een (people-) startup opgericht in 2020 vanuit de missie om binnen het Integraal Projectmanagement Model (rolhouders en adviseurs) met menskracht en informatie een prominente rol te spelen in complexe projecten en projectteams. Sinds het ontstaan van PinP zijn (interim) professionals op tiental aansprekende complexe projecten actief.

Duspot BV

Duspot BV is een (digi-) startup opgericht in 2020 als het matchingsplatform voor de GWW om vrijkomende inframaterialen snel, eenvoudig en overzichtelijk te delen en matchen. Overheden, ingenieursbureaus en aannemers kunnen dankzij Duspot vrijkomende bouwmaterialen hergebruiken voor optimale duurzaamheid.

“Zie jij een kans in de markt en wil je met ons ondernemen? Neem dan contact op met mij”

Hans Westerhof

Hans Westerhof
Algemeen directeur

+31 65 38 15 80 7
hans.westerhof@syntraal.com

Syntraal werkt aan een mooier Nederland. Dat doen we niet alleen. Samen met verschillende organisaties geven wij vorm aan ons werk. Wij ontwikkelen en stimuleren ondernemerschap. Dat vertaalt zich in waardevolle partnerschappen, raamcontracten, vennootschappen en dochterondernemingen. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden.

Syntraal levert Interim Professionals en Associate Professionals. Behalve op detachering richten we ons op advies en ingenieurswerkzaamheden en -producten. Met en voor overheden, industrie, MKB en aannemers. Onze talenten zijn werkzaam in heel Nederland. Ben jij een talentvolle professional? Dan komen we graag met jou in contact.

Je kunt bij Syntraal terecht voor vraagstukken in diverse vakgebieden. En je kunt bij ons aan de slag als engineer, consultant, ondernemer en duizendpoot. Samen vinden we de juiste match tussen jouw talent en de vragen die er spelen in de markt. Zo kom jij het beste tot je recht!