De gemeente Leiden en de gemeente Zoeterwoude willen samen met haar partners en burgers een schone en veilige stad creëren waardoor het fijn wonen, werken en recreëren is. Aan deze opgave wordt de aankomende jaren hard gewerkt. Syntraal mag hier samen met Concreet Projectmanagement een bijdrage aan leveren in de vorm van een mooie raamovereenkomst voor de ondersteuning in de flexibele invulling van civieltechnisch personeel.

Met het aangaan van deze raamovereenkomst wordt de gemeente Leiden en de gemeente Zoeterwoude in staat gesteld om medewerkers flexibel in te zetten binnen haar civieltechnische projecten. “De combinatie Syntraal en Concreet Projectmanagement is hierin de partner om te kunnen voorzien in civieltechnisch medewerkers in de GWW”, zegt Robert Bakker raamcontractbeheerder bij Syntraal. Het gaat om een diverse functies waaronder Technisch projectleiders, Projectcoördinatoren, Werkvoorbereiders, Toezichthouders en Directievoerders.

“De kracht van de combinatie Syntraal en Concreet Projectmanagement is dat wij beschikken over een breed pallet aan eigen interim professionals en associate professionals. De gevraagde specialisme zijn core-business”. Met gepaste trots zijn wij dan ook inmiddels gestart met deze mooie raamovereenkomst!

Ben jij of ken jij die gepassioneerde professional op het gebied van civiele techniek? Neem dan gerust contact met ons op door een mailtje te sturen naar Robert Bakker (robert.bakker@syntraal.com). Wellicht kunnen wij elkaar versterken in dit mooie vakgebied en hierin een bijdrage leveren aan een schone, veilige en duurzame gemeente!