Bezoek op 8 november 2018 de Vakbeurs Klimaat: dé bijeenkomst voor professionals die zich hard maken voor een groene en water-/klimaatbestendige openbare ruimte. Syntraal is hier natuurlijk ook aanwezig. Onze interactieve stand (nummer 2.4.07) staat in het teken van klimaatadaptatie en mitigatie. Daarnaast verzorgt onze Syntraal-collega Simon Bos een inspirerende lezing.

Het klimaat verandert en dat heeft veel consequenties. Zomers worden warmer én droger, maar tegelijkertijd krijgen we ook te maken met meer extreme neerslag. Dit brengt uitdagingen en opgaven met zich mee die gevolgen hebben voor iedereen: (rijks)overheden, bedrijven en burgers.

Door thema’s en innovaties – die in eerste instantie wellicht niets met elkaar te maken lijken te hebben – slim te verbinden kunnen we werken aan concrete oplossingen. Benieuwd hoe? Bezoek dan onze stand (nummer 2.4.07), dan laten we u dat op een interactieve manier ervaren!

Ook vindt u MapGear in onze stand. Zij zijn onze samenwerkingspartner op het gebied van datahosting en –viewing. Ze ondersteunen bij het visualiseren van data, bijvoorbeeld bij onze omgevingswarmtekaarten.   

Lezing: afkoppelen als mitigatiemaatregel

We zijn de afgelopen jaren voor veel nieuwe uitdagingen komen te staan: we moeten van het gas af, de leefomgeving moet klimaatbestendig ingericht worden en de vraag om verkoeling in de zomer groeit. Afkoppelen als mitigatiemaatregel, adaptatiemaatregel én facilitator van duurzame warmte en koude klinkt dan eigenlijk te mooi om waard te zijn. Of valt dat toch wel mee?

Tijdens een interactieve lezing (11:00 uur in de Iepenzaal) gaat Simon Bos, manager omgevingswarmte bij Syntraal – de nieuwe, 100% dochter van Tauw – met aanwezigen in gesprek over de oplossingen die het slim verbinden van bestaande technieken bieden in relatie tot de grote vraagstukken van vandaag.

Mis het niet en praat mee!

Meer informatie en aanmelden